Колеги,сменях на 156 долни и горни носачи и ми направи впечатление сега при неравности на пътя предницата като че ли ми подскача и вози по твърдо.Нещо дали не съм направил както трябва,огледал съм биалитки,корм. накрайници и т.н. здрави са. От какво може да е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подскачане на предница след смяна на носачи?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от NewAlfa Покажи съобщениеКолеги,сменях на 156 долни и горни носачи и ми направи впечатление сега при неравности на пътя предницата като че ли ми подскача и вози по твърдо.Нещо дали не съм направил както трябва,огледал съм биалитки,корм. накрайници и т.н. здрави са. От какво може да е?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеБолта на средния тампон дето е вилицата е стегнат когато колата е била още повдигната. Иди някъде дето има канал и ги отхлаби и после стегни с усилие някъде 95 Nm
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТочно, стягай на не увиснала гума Колегата го е намекнал, но не знам дали си го схванал)Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от NewAlfa Покажи съобщениеЗначи на вилката от двете страни на канал да разхлабя и после да стягам когато колата си е стъпила на гумите
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеА тампоните на стаб щангата и те ли са сменени.
Comment
Comment